طراحی سایت
با آنسو وب طراحی سایت متفاوتی داشته باشید
می خواین کسب و کارتون رو گسترش بدین؟
با طراحی سایت دیگه نیازی به شعبه دوم نداری
اگه 20 سال پیش از ما می خواستن یه هفته رو بدون اینترنت و فضای مجازی سر کنیم، مشکلی نداشتیم. اما اگه الان از ما بخوان نمی تونیم، چون زندگیمون با این فضا عجین شده. طبیعی هم هست خب دنیا در حال پیشرفته و خیلی از این پیشرفت ها به واسطه فضای مجازی اتفاق افتاده.
یه مثال ساده بزنم براتون. 20 سال اگر می خواستین پول جا به جا کنید حتما باید میرفتین تو بانک این کار رو انجام میدادین. از 10 سال پیش میشد این کار رو از طریق دستگاه های عابر بانک انجام داد، اما الان چی؟ خیلی راحت از طریق اینترنت این کار رو انجام میدین، اونم تو هر مکان و هر زمانی.
طراحی سایت بهترین راهی هست که به شما و مشتری هاتون کمک میکنه راحت تر با هم ارتباط برقرار کنید. از اونجایی که اینترنت جزو جدایی ناپذیر زندگی همه ما شده، پیشنهاد می کنیم برای گسترش کسب و کارتون تو فضای وب سرمایه گذاری کنید. حتما می پرسین چطوری؟
پیشنهاد ما به شما اینه که به جای زدن شعبه تو مناطق مختلف شهرتون یا حتی تو شهر های دیگه یه سایت راه اندازی کنید. دنیای وب، جایی هست که همه مردم دنیا بهش دسترسی دارن. اینجوری مشتری های شما فقط محدود به یه مکان و زمان خاص نیستن. یعنی تو هر تایمی و از هر جایی می تونید مشتری داشته باشید. درضمن هزینه نگهداری وب سایت نسبت به اجاره مغازه و نگهداریش خیلی خیلی خیلی پایین تره.

فهرست مطالب
هدف شما تعیین کننده مسیر و راه شماست
هدفتون از راه اندازی وب سایت چیه؟
برای این که بتونید از وب سایتتون به درآمد قابل توجهی برسین، اول از همه باید بدونید که هدفتون چیه؟ خیلی ها هستن که بدون تعیین کردن هدفی، فقط می خوان که وب سایت داشته باشن. اما مهمه که هدف شما از راه اندازیه وب سایت چیه. می خواین محصولاتتون رو بفروشین؟ خدمات خاصی رو می خواین ارائه بدین؟ یا اینکه آشنایی مردم با حرفه شماست؟
حالا چرا تعیین هدف اینقدر مهمه؟ چون هم به ما برای طراحی سایت کمک میکنه و هم به شما برای رسیدن به نتیجه دلخواهتون. برای مثال راه اندازی یه سایت فروشگاهی برای شمایی که قصد فروش محصولاتتون رو دارین خیلی فرق می کنه با یه سایت آموزشی.
در کنار این موضوع خیلی مهمه که بدونید مشتری ها و یا مخاطباتون دنبال چی هستن یا اینکه چه چیزایی جذبشون می کنه. در نهایت سایت شما برای مشتری هاتونه پس بهتره سلیقه و راحتی اون ها رو ملاک قرار بدین. منظور از راحتی، دسترسی به تمامی قسمت های سایت هست.
ما تو آنسو وب کمکتون می کنیم تا از سایتتون بیشترین بهره رو ببرین و در کمترین زمان ممکن به نتایج دلخواهتون برسین. بهتون این اطمینان رو میدیم که از طراحی سایت با ما یه تجربه و خاطره دلپذیر تو ذهنتون باقی بمونه و به واسطه سایتی که راه اندازی می کنید، بتونید به بزرگ ترین اهدافتون دست پیدا کنید.


طراحی وب را با برنامه نویسی وب اشتباه نگیرید!
طراحی یا برنامه نویسی ؟
معمولا سوالی که ذهن افراد را درگیر می کند این است که طراحی وب با برنامه نویسی چه تفاوتی دارد.
طراحی وب به کارهایی گفته می شود که در سایت زیبایی ظاهری ایجاد می کند. در واقع هر چیزی که کاربر با آن مواجه می شود و یا در صفحه مانیتور خود مشاهده می کند، حاصل طراحی وب و کار طراح وب است. به عبارت دیگر کار اصلی یک طراح وب، طراحی چیزهایی است که کاربران با آن به طور مستقیم در ارتباط هستند و آن را مشاهده می کنند.
اما برنامه نویسی وب متفاوت است. یک برنامه نویس وب کدهایی را می نویسد که کاربر نمی تواند آنها را ببیند. زیرا آن کدها به صورت مستقیم تاثیری روی ظاهر سایت ندارند و در پشت صفحه اجرا می شوند. به عنوان مثال مقالات را از پایگاه داده یا دیتابیس در پشت صفحه می گیرند و به کاربر نشان می دهند.
مراحل طراحی سایت به چه صورت است؟
قبلا گفتیم که طراحی وب سایت به معنی طراحی، ساخت و راه اندازی یک وب سایت یا بهینه سازی یک سایت قدیمی در بستر اینترنت است. این طراحی شامل 4 مرحله اصلی است که رعایت آن ها می تواند سودمند باشد.
مرحله 1: طراحی وایر فریم
با توجه به نوع سایت و نیاز مشتری، ابتدا باید یک نمای کلی از سایت طراحی کنیم. این نما شامل یک نقشه کلی از صفحات سایت و تعیین جایگاه و چیدمان المان ها و عناصر مختلف است.
مرحله2: طراحی گرافیک سایت
پس از مشخص شدن محل قرارگیری عناصر سایت، باید سایت را طراحی کنیم. در این مرحله با توجه به نوع کسب و کار اینترنتی و با استفاده از نرم افزارهای مخصوص رنگ بندی و گرافیک سایت طراحی می شود.
مرحله3: کد نویسی و برنامه نویسی
در این مرحله می توان از سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس و یا طراحی یک فریم ورک اختصاصی با کمک برنامه نویسی استفاده کرد. تصمیم گیری در این بخش بر اساس هزینه ها و نیاز مشتری صورت می گیرد.
مرحله4: راه اندازی سایت
پس از انجام 3 مرحله قبل، به راه اندازی سایت در بستر جهانی اینترنت می پردازیم. در این مرحله پس از تهیه یک « هاست » و « نام دامنه مناسب »، سایت را پیکر بندی کرده و در دسترس عموم قرار می دهیم.

برای چه کسب و کاری در نظر دارید سایت راه اندازی کنید
هدف شما از طراحی سایت چیست ؟
قبل از اینکه ویژگی ها و امکانات سایت خود را در زمینه سئو، تجربه کاربری یا هر چیز دیگری بهبود دهید، باید از خود بپرسید که هدف تان از راه اندازی وب سایت چیست؟ چرا کاربران اینترنت باید از وب سایت شما دیدن کنند، پست ها و مقالات تان را بخوانند و از شما خرید کنند؟ شما باید برای این سوالات، پاسخی واضح و شفاف داشته باشید.
کسب و کارها از ایده های مختلف به وجود می آیند. برخی از این ایده ها عالی هستند و برخی دیگر نه. اما همه آن ها در زمان شکل گیری تصور دارند که در حال ارائه خدماتی خاص و منحصر بفرد هستند و می توانند بازار فعلی را متحول کنند. این چیز خاص دقیقا همان ماموریت و هدف سایت شماست که باید آن را به بهترین شکل ممکن به مخاطبان تان منتقل کنید. این انتقال مفاهیم در واقع همان عاملی است که باعث موفقیت شرکت ها در زمینه های مختلف می شود.
بهتر است که با وبسایتها و دسته بندی آن ها آشنا شوید تا بتوانید وب سایتی متناسب با حوزه فعالیت خود راه اندازی کنید. اینکه کدام نوع وب سایت برای شما مناسب تر است بستگی به نوع فعالیت شما دارد. اگر قصد معرفی کسب و کار خود در مقیاس محدود را دارید و تنها نیازمند داشتن یک وب سایت ساده هستید، می توانید نوع اول وب سایت یعنی کاتالوگ استاتیک را انتخاب کنید. بسیاری از کسب و کارها حضور خود در اینترنت را با یک وب سایت ساده شروع می کنند اما معمولاً نیاز به ویرایش محتوای سایت یا افزودن مطالب جدید در ادامه پدیدار میشود.
بنابراین توصیه ما آن است که در صورتی که یک وب سایت ساده هم نیاز دارید آن را براساس یک سیستم مدیریت محتوا سفارش دهید تا هر زمان که نیاز به تغییر محتوا و یا افزودن مطالب جدید داشتید این امکان به راحتی برای شما میسر باشد و نیازی به ایجاد تغییرات در طراحی سایت و کد منبع آن نباشد. البته در عمل معمولا شرکت ها یا سازمان ها از تمام امکانات و قابلیتهای سیستم های مدیریت محتوای نصب شده در سایت خود استفاده نمی کنند. اما ساختن یک وب سایت بر اساس سیستم مدیریت محتوا از آن جهت مفید است که هر زمان نیاز به استفاده از قابلیت های اضافی آن یا افزودن امکانات جدید باشد این امکان معمولاً به راحتی میسر می باشد.
انواع مدل های طراحی سایت
وب سایت سازمانی و شرکتی
سایت یک شرکت، نمایندگی رسمی آنلاین آن سازمان است که شامل اطلاعات جامعی در مورد خود شرکت، حوزه فعالیت ها، محصولات و خدمات ارائه شده توسط شرکت است. وب سایت سازمانی معمولا دارای کاتالوگ محصولات و لیستی از خدمات اضافی مانند، نظرسنجی، خبرنامه و موارد مشابه است.
وب سایت تجاری
سایت تجاری با هدفی مبتنی بر خدمات ایجاد می شود تا بتواند بازدیدکنندگان را متقاعد کند که مشتری شما شوند. این کار با جایگذاری شرکت به عنوان یک ارائه دهنده خدمات قابل اعتماد، شایسته و با تجربه در بازار هدف انجام می شود. در واقع سایت های تجاری امکان خرید کالا و خدمات را با کمک سیستم های پرداخت الکترونیکی بدون خروج از خانه فراهم میکنند.
وب سایت اطلاعاتی
هدف از راه اندازی این وب سایت ها انتقال اطلاعات مفید و خاص به کاربر یا مخاطب است تا خواننده چیز جدیدی یاد بگیرد یا موضوعی را به خوبی درک کند. این وب سایت ها به اطلاعات جامع بیشتری متصل هستند که ممکن است نحوه انجام، نکات، اصلاح، راهنمایی، اطلاعات پشتیبانی، دستورالعمل ها و غیره را شامل باشند.
وب سایت سرگرمی
این سایت ها اطلاعات سرگرم کننده ای مانند مجلات آنلاین، اخبار افراد مشهور، پوشش ورزشی، فیلمها، هنرها، وب سایت های طنز و غیره را برای بازدیدکنندگان به نمایش می گذارند. به طور مداوم بروز میشوند تا کاربران را برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت بازگردانند. در نتیجه با استفاده از محتوای پویا، مانند فیلم ها، پادکست ها، اسلایدها و غیره میتوان مخاطبان را جذب کرد.
وب سایت فروشگاهی
این مدل وب سایت با ارائه کاتالوگی از محصولات و توضیح درباره آن ها به مشتریان در انتخاب و خرید کمک میکنند. برای دستیابی به موفقیت، وب سایت های فروشگاهی باید آخرین تکنیک های فروش آنلاین را در هنگام طراحی به کار بگیرند. به طور کلی، هدف از طراحی این وب سایت بهبود و تثبیت موقعیت خود در بازار کالاها و خدمات، افزایش تعداد مشتریان بدون هزینه های زیاد، افزایش محبوبیت برند، فروش محصولات به کاربران و افزایش سود است.
وب سایت آموزشی
یک وب سایت آموزشی می تواند اطلاعاتی را در مورد دوره ها، برنامه، اساتید، امتحانات و موارد دیگر ارائه دهد. وب سایت های آموزشی کاملا خاص هستند و شواهد واضح و روشنی از قابلیت اطمینان و کیفیت آن ها وجود دارد. هدف از طراحی وب سایت آموزشی دسترسی گسترده و با کیفیت به محصولات آموزشی موجود، تحریک روند ایجاد محصولات نو آورانه آموزشی، کمک به ارتقا فرآیند آموزشی و پشتیبانی می باشد.
وب سایت شخصی
به طور معمول، وب سایت شخصی توسط شخصی خاص مانند یک هنرمند، موسیقی دان، عکاس یا غیره ایجاد می شود که به تبلیغ شخصی علاقه مند است. یک وب سایت شخصی حاوی اطلاعات شخصی، بیوگرافی یا اطلاعاتی درباره خدمات ارائه شده توسط مالک وب سایت است.
وب سایت نمونه کار
یک سایت نمونه کار نمایش کوچکی از نمونه کارهای یک فرد (طراح، عکاس، هنرمند، مدیر وب سایت) یا یک تیم در یک حوزه خاص است. این سایت یک پروژه خلاقانه است که برای انعکاس تجربه مالک و نشان دادن مهارت های او طراحی شده است. عنصر اصلی چنین وب سایت هایی گالری (کارهای انجام شده) است.
وب سایت رسانه اجتماعی
وب سایت های رسانه های اجتماعی، کار ایجاد شبکه ای از ارتباطات را به منظور برقراری ارتباط، به اشتراک گذاشتن تجربیات روزانه، عکس ها، علاقه مندی ها، تنظیمات و غیره انجام می دهند. بسیاری از مشاغل از شبکه های اجتماعی برای برقراری ارتباط مستقیم با مشتریان خود استفاده میکنند که به آنها این امکان را می دهد تا هم محصولات و خدمات خود را معرفی کنند و هم از بازخورد آن توسط مشتری آگاه شوند.

عوامل زیادی بر هزینه طراحی سایت شما تاثیرگذارند
دامنه یا آدرس سایت
دامنه همان آدرس سایت شماست که می تواند با پسوند های متفاوتی مانند .com ، .co ، .ir و غیره ثبت شود. آدرس سایت به صورت سالانه یا پنج ساله اجاره داده می شود و تا زمانی که اجاره بها را پرداخت کنید، متعلق به شما خواهد بود.
هزینه هاست
از آنجا که هر کس در هر لحظه از شبانه روز با وارد کردن آدرس سایت می تواند به محتوای ارائه شده دسترسی پیدا کند، یک هاست امن و قابل اعتماد اهمیت زیادی دارد و هزینه آن نیز به صورت ماهیانه یا سالیانه محاسبه می شود.
هزینه سئو سایت
به خاطر داشته باشید که سئو داخلی سایت با توجه به نوع قالب، زبان برنامه نویسی، حجم و نوع محتوا میتواند شامل هزینه های متفاوتی شود.
هزینه طراحی وب سایت
امروزه طراحی وب، با روش ها و تکنیک های مختلف برنامه نویسی صورت می گیرد و به طور کلی با 2 روش انجام می شود:
- طراحی سایت با استفاده از کد نویسی
- طراحی سایت با استفاده از سیستم های آماده
با انتخاب هر کدام از این روش ها باید هزینه متفاوتی را پرداخت کنید. علاوه بر این، عواملی مانند مهارت طراح، تکنیک طراحی، امنیت طراحی و غیره نیز در تعیین قیمت طراحی سایت موثر است.
هزینه پشتیبانی سایت
هر سایت باتوجه به نوع فعالیت، نیاز به پشتیبانی های متفاوتی دارد از جمله: آپدیت منظم کدنویسی و قالب ها، بررسی پیشرفت سایت در گوگل، بررسی روزانه، هفتگی و ماهانه گوگل و غیره. هزینه پشتیبانی سایت از مهم ترین هزینه هایی است که باید محاسبه کنید.
هزینه تولید محتوا
یک سایت بدون محتوای جدید، جذاب و سئو شده نمی تواند از گوگل رتبه خوبی دریافت کند. قیمت گذاری در این بخش با توجه به توانایی و سابقه کارشناس تولید محتوا متفاوت است.
آموزش
وقتی سایت خود را از تیم طراحی تحویل گرفتید، برای مدیریت آن نیاز به یک دوره آموزشی دارید تا بتوانید سفارشات سایت را کنترل کنید، محصولات جدید را وارد کنید، محصولات قبلی را به روز رسانی کنید و کار هایی از این دست. طبیعتا دریافت این دوره های آموزشی بر روی هزینه های تمام شده سایت تاثیر می گذارد.
امکانات مورد نیاز
می خواهید چه امکاناتی در وب سایت شما قرار داشته باشد. به عنوان مثال، می خواهید در سایت درگاه پرداخت داشته باشید یا اینکه تمایل دارید قابلیت عضویت را برای سایت تان فعال کنید. همه این موارد بر هزینه طراحی سایت شما تاثیرگذار هستند.
شروع درست و اصولی هر فعالیتی نیازمند صرف هزینه است
هزینه طراحی سایت
برای تمام سوالاتون جواب داریم
سوالات متداول
در دنیای دیجیتال امروز تقریبا همه کسب و کارها، بهخصوص مشاغلی که در فضای دیجیتال قصد برندسازی دارند، به یک سایت نیازمند هستند. حتی اگر کسب و کار شما، خدمات و محصولات خود را به صورت آنلاین ارائه نمی دهد، طراحی و ساخت وب سایت می تواند در معرفی برند شما نقش مهمی داشته باشد.
برای ساخت سایت نیازمند دانش و زیرساخت خاصی نیستید. تنها چیزی که در ابتدای کار مهم است دامنه یا دامین و وب سرور هستند. اما برای اینکه سایت از لحاظ بصری کاربردی و جذاب باشد، نیاز به یک سیستم مدیریت محتوا و یک قالب جذاب دارید.
با راه اندازی وب سایت، فروشگاهی بدون محدودیت زمانی خواهید داشت. احتمال اینکه بازدید کنندگان وب سایت شما به مشتری تبدیل شوند بسیار زیاد است. زیرا آنها محصول و خدماتی را در اینترنت جست و جو کرده اند که به آن نیاز دارند و گوگل سایت شما را به آنها پیشنهاد داده است.
متن باز بودن وردپرس باعث شده است که افراد برای طراحی سایت وردپرسی نیازی به کدنویسی از پایه را نداشته باشند. با وردپرس هر فردی با حداقل اطلاعات فنی در زمینه برنامه نویسی میتواند وردپرس را نصب و قالب دلخواه خود را پیاده سازی کند.
خیر. آنسو وب با توجه به انتخاب پلن توسط مشتری اقدام به پشتیبانی می کند و در صورت اتمام زمان تعیین شده نیز با دریافت هزینه پشتیبانی، در خدمت رسانی به افراد می کوشد.
پشتیبانی یک فرایند کوتاه مدت نیست بلکه نیاز به استمرار دارد. هیچ وب سایتی وجود ندارد که نیازمند پشتیبانی نباشد. هر نوع وب سایتی با هر نوع کار کردی و در هر اندازه ای، در طول زمان به تیم پشتیبانی نیاز خواهد داشت. چرا که هر سایتی بالاخره در یک برهه زمانی به احتمال زیاد به مشکل برخواهد خورد. یک پشتیبانی خوب، پایداری مستمر و عملکرد صحیح قسمتهای مختلف وبسایت را تامین میکند. پس در انتخاب پشتیبان سایت بسیار دقت کنید که کار را به فرد یا شرکتی بسپارید که دانش و مهارت های لازم برای این کار را داشته باشند.
